If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Без да правя реклама в Александърауто долния носач е около 200 лв водат го оригинален и според мен е такъв. По всички белези беше едно към едно с моите на колата. Факт е че вече 10 000 км няма проблеми.
CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500
За 200 лв. не е оригинален. Италиански не значи оригинален!
Рециклирането на нашите шарнири излиза 45 лева в Жан на Окръжна болница - младост 1. Аз лично смятам да сложа полиуретанови тампони на предницата, но за самите носачи се колебая дали да рециклирам оригиналните ТРВ или да сложа Фиорела. Хубавите носачи с отстъпка струват 300 лв./бр. + полиуретан става над 1000 лв. Е`ати предницата.
Ricambi originali от Александър ауто е 220лв/без никакви отстъпки/ , едно към едно с италянските които свалих от колата, включително надписа ТРВ на маншончето на шарнира и други такива дребни на вид нещица. А, да не забравя и лепенката с червен надпис "Ricambi Originali"
то не са втилки а тампони и са три два от края и един за захващането на амортисьора.
Тампоните са 2, а това за амортисьора е втулка!
Айде да не изпадаме в подробностои и да разискваме кое е тампон и кое втулка щото тогава и на горния тампон на двигателя трябва да му викаме втулка . Айде със здраве.
Една вечер ме нямаше пред компа и голям дебат станал. Стигам до извода, че втулката на носача мога да я рециклирам, а шарнира от другата страна да го заменям с нов носач. Оригинален или не 300лв не бих дал.
sigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
извода е че втулки/тампони/гумички (или както искаш го наричай) се сменят, а шарнира на носача се рециклира - но за шарнира няма единодушно мнение дали е хубаво да се рециклира.
Honda CB 500
Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
Зелен дванайсетак от яките (то други няма)
то не са втилки а тампони и са три два от края и един за захващането на амортисьора.
Тампоните са 2, а това за амортисьора е втулка!
Айде да не изпадаме в подробностои и да разискваме кое е тампон и кое втулка щото тогава и на горния тампон на двигателя трябва да му викаме втулка . Айде със здраве.
Ами не изпадам просто отбелязвам влез в axm-auto.com и виж как го наричат там!
Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic
аз ли не съм в час или носачите за по ~150 стават.
Чел съм из други теми че не били читави и след 5к км се скапвали.
Пепел ти на устата пък на тебе. Дано искарат, а после ще го мислим.
То не зависи само от носача ако става въпрос На жена ми ако ще от танк да и сложиш пак ще намери дупка в която да го скапе.
Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
аз ли не съм в час или носачите за по ~150 стават.
Чел съм из други теми че не били читави и след 5к км се скапвали.
Пепел ти на устата пък на тебе. Дано искарат, а после ще го мислим.
То не зависи само от носача ако става въпрос На жена ми ако ще от танк да и сложиш пак ще намери дупка в която да го скапе.
аз също съм силно претиснен защото се задава една хубава сума за предница начело с амортисьори.
П.С.: приятелката ми за няколкото километри които направи с алфата я разходи из всички търновски дупки.
Аз заради приятелката се замислям и джантите да сменям, колкото и да ми пълнат душата. По добре с по обикновенни джанти отколкото с никакви. Иначе жените и дупките се привличат.
sigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
Comment